Over Flanders Air Technic

40 jaar ervaring in ventilatie tot uw dienst

Flanders Air Technic is gespecialiseerd in alles wat met ventilatie en luchtbehandeling te maken heeft, zowel voor de particuliere en professionele sector. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we perfect hoe we luchtproblemen zoals vocht, stoom, reuk, stof, hitte, schadelijke dampen, enz. in labo’s en diverse industriële sectoren moeten aanpakken.  

Wij zorgen ook voor correcte verluchtingssystemen in bedrijven, gebouwen, kantoren en handelsruimten zoals voorgeschreven door de recentste EPB-regelgeving.

In het kader van duurzaam ondernemen en de almaar strenger wordende energienormen is FAT ook actief in oplossingen met hernieuwbare energie. Daarom bieden we ook totaaloplossingen aan met warmtepompen, luchtverwarming, warmtepompboilers, zonneboilers…

Missie

Flanders Air Technic heeft steeds 2 doelstellingen voor ogen:

  1. Tevredenheid van de klanten
  2. Tevredenheid van zijn werknemers

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om heel professioneel te werk te kunnen gaan. Zo brengen we ook de moeilijkste klussen tot een goed einde.

Bij alle projecten letten we steeds op een goede voorbereiding: we hechten veel belang aan onze ontwerpenstudies en certificaties. Wij zijn altijd op de hoogte van de wetgeving, STS, normen enz. Zo garanderen we u het gewenste comfort en een perfect werkende installatie.

We zorgen ook steeds voor de nodige EPB, attesten, onderhoudsvoorschriften, onderhoudscontracten, nazorg enz.

Ons personeel wordt constant bijgeschoold door interne en externe opleidingen. Hun prestaties en vaardigheden volgen we op de voet en we sturen bij waar nodig. Heldere communiceren onder de collega's is hierbij cruciaal. We streven naar een aangename werksfeer zodat ons personeel fier is dat ze bij Flanders Air Technic werken.