Ovens, drukkerijen, serverruimtes, verwerken van metaal- en kunststof…

Bepaalde productieprocessen en machines genereren heel wat warmte, wat nadelig kan zijn voor het werkklimaat of het productieproces. Veeleisende omgevingen zoals de voedingsindustrie, laboratoria, cleanrooms rekenen bovendien op een constante temperatuur en luchtvochtigheid.

Wij kunnen uw ruimte koelen via airconditioning of via luchtkoeling met een ventilatiesysteem. Afhankelijk van het type ventilatiesysteem kunt u verschillende koelbatterijen aan koppelen.

Op kantoor of in een winkel is een aangename binnentemperatuur  een must en geen luxe. Een aangenaam klimaat zorgt voor een betere werkprestaties. In winkels zorgt dit voor een aanzienlijk hoge kans op verkoop.

Wat de eisen ook zijn, Flanders Air Technic is in staat om via lucht uw gebouw te laten koelen met de meest recente technologieën.  staat in voor het verkoelen van uw gebouw. Onze experts stellen een plan op om het gewenste binnenklimaat op een zo efficiënt en economisch mogelijke manier te bekomen. U kan vertrouwen op meer dan 45 jaar ervaring!

Onze technieken

  • Airco
  • Adiabatische koeling
  • Free cooling
Airco en luchtkoeling